Wild Nords

Introduksjon

Prøv Wild Nords, en spilleautomat som er laget av Red Tiger Gaming! Produsenten står bak mange svært gode spill, og Wild Nords er definitivt ett av disse. Red Tiger Gaming fokuserer på både tema og design, og her får du det beste fra begge verdener. Wild Nords er en videoautomat, og her kan det bli svært mange – så vel son svært gode – interaktive opplevelser. Designet til Wild Nords er fargerikt, litt kjølig, men samtidig svært vennlig. På spilleautomaten Wild Nords kan du virkelig føle og kjenne på spenningen. Her er det mange muligheter for deg til å vinne fine og spennende gevinster.

Opplev kraften til gudene fra norrøn mytologi og vinn opptil 1000 ganger innsatsen din i Wild Nords, en videoautomat med fem hjul og 20 gevinstlinjer som betaler begge veier. Her kan du både satse og spille intenst. Dette er en automat som både passer for de med lavt budsjett og de med høyere budsjett, da spranget mellom laveste og høyeste innsats er stort. Du bestemmer selv dine egne innsatser og hvor mange linjer du vil satse på. Du kan sjekke de enkle instruksjonene til spilleautomaten for å se hvilke symboler som utbetaler aller mest! Automatens RTP er på hele 96,01 %, så her er det gode vinnermuligheter.

Gevinstlinjer og innskudd

Wild Nords har 20 gevinstlinjer å spille på. Den har forøvrig fem hjul og tre rader. Gudene i Wild Nords er her for å hjelpe deg med å få flere wild-symboler. De hjelper deg også med å få bestemte wild-symboler og utløse gratis re-spinn. Dyrene vil også samle høyt betalende symboler av sin egen type for å få større gevinster. De samme dyrene kan også sikre deg re-spinn og verdifulle gevinster. Du kan justere innsatsen din fra 0,20 til 60 mynter per spinn, noe som gir deg muligheten til å spille for et beløp som passer lommeboken din.

Tema og design

Teamet til Wild Nords er selvsagt norrøn mytologi, noe Red Tiger Gaming får frem på en god måte. De er flinke til å holde designet rent, men samtidig er temaet også veldig spennende. Red Tiger Gaming har også greid å opprettholde kvaliteten på grafikken når vi bruker spillet på mobil. Det er absolutt imponerende. Designet på spilleautomaten er virkelig bra, og du får en god følelse av å se på alle de fine sammensetningene av farger. Dyrene er flott designet, og symbolene på spilleautomaten er fine å se på. Fargene og designet passer skikkelig godt sammen med lydene du kan høre i spilleautomatens bakgrunn.

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjonene er svært gode på Wild Nords. Selv om du ikke får gratisspinn eller multiplikatorer, er det mange andre positive bonusfunksjoner på denne automaten. I stedet for standard gratisspinn, bestemte Red Tiger Gaming at de norrøne gudene skulle ha muligheten til å utløse gratis re-spinn. Dette er en funksjon som du kommer til å like svært godt. De norrøne gudene er rett og slett veldig rause med bonusene. Se opp for Nord Animals-funksjonen, den kan føre til svært høye gevinster. Verdiene på symbolene er lette å finne på instruksjonssiden. Det er store muligheter for å vinne på denne automaten, som har en RTP på 96,01 %.

Fordeler

Bakgrunnsmusikken til Wild Nords er svært intens og fin. Denne musikken kan du velge å ha i bakgrunnen, eller du kan slå den av om du foretrekker det. Musikken er rett og slett en gud verdig. Dette er noe av spillopplevelsen som ofte er litt undervurdert, men Wild Nords har definitivt en av de bedre musikkopplevelsene vi har hatt på en automat. Bonusene på Wild Nords er også ekstremt morsomme, og symbolene passer svært godt inn i temaet. Red Tiger Gaming har gjort en skikkelig god jobb her. Det finnes mange muligheter for gevinster, noe som alltid gjør oss ekstremt glad.

Ulemper

Det er én ulempe, som vi tenkte at vi skulle nevne først. Som tidligere sagt finnes det ikke gratisspinn på denne spilleautomaten, men det finnes gratis re-spinn. Dette er noe som er morsomt, men vi tenker at gratisspinn er gøy å vinne også. Derfor synes vi at Wild Nords skulle ha tilbudt begge deler. Variasjonene i spillet kunne også gjerne ha vært litt større. Det er mange symboler å holde styr på, og noen ganger er de litt for like. Vi hadde også likt om det var et scatter-symbol tilgjengelig på Wild Nords, som kunne gi tilgang til spennende funksjoner.

Oppsummering

Wild Nords er en automat fra spillutvikleren Red Tiger Gaming. De har stått bak det fantastiske designet, det tradisjonelle temaet og ikke minst den overraskende deilige musikken. Wild Nords er rett og slett en opplevelse for sansene. Bonusfunksjonene er svært interessante, og gir deg litt ekstra spenning i hverdagen. Wild Nords er en automat for deg som elsker å vinne, og tilbakebetalingsprosenten er på hele 96,01. De norrøne gudene kommer definitivt til å hjelpe deg på vei. Bare se etter wild-symbolet og nyt den deilige musikken. Hva venter du på? Du kan møte de norrøne gudene i Wild Nords allerede i dag!