Top Cat

Introduksjon

Vi husker alle den flotte, amerikanske Top Cat-tegneserien fra 60-tallet, som spilleautomaten med samme navn er basert på. Du kommer til å leve deg inn i de tegneserieaktige lydene mens du nyter den moderne og spennende grafikken. Spillet er produsert av Blueprint Gaming, noe som kan sees på de flotte, animerte bildene som suser rundt på skjermen. Denne spillprodusenten er kjent for å lage automater basert på populære TV-serier, og Top Cat er i så måte et godt valg. Top Cat har mye å by på, så gjør deg klar for mange spennende funksjoner og grafikk med et litt retro preg!

Top Cat byr på mye moro og spenning mens du spiller. Du får hele 20 gevinstlinjer å boltre deg på. Spillet har en ganske tradisjonell layout, men alt annet ved automaten er nokså unikt. Innsatsen du kan plassere på Blue Gamings Top Cat kan justeres ganske høyt, noe som passer fint for storspillere. Dette har stor betydning for spillet, ettersom du kan vinne store gevinster! Det er også mange ekstrafunksjoner som popper opp i spillet underveis. Grafikken er enestående, og spillet er en fargeklatt i spillverdenen! Her er det mye å følge med på, og veldig mye som kan skje.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Top Cat har et tradisjonelt oppsett med sine fem hjul og tre rader. Spillet har 20 gevinstlinjer. Du kan også forvente å se noen spennende ekstrafunksjoner, som utløser spennende bonus-minispill. Dette er noe du garantert kommer til å glede deg over. Du må satse én mynt per linje, men myntverdien kan justeres fra 0,2 til 500, noe som betyr at spillet kan spilles av både storspillere og mer forsiktige spillere. Som på de fleste spilleautomater gjelder det også her å satse stort om du vil vinne stort. Dersom du elsker Hanna Barbera-tegneserien, vil nok denne automaten appellere ekstra og vekke nostalgien i deg.

Tema og design

Top Cat har et retro og morsomt tema. Det er fantastisk hvordan en spilleautomat som denne – med tegneserie-tema – kan bringe deg tilbake til 60-tallet. Kanskje dette er dine egne barndomsår? Det vi vet er at dette er en automat du kommer til å kose deg med. Blueprint Gaming har produsert Top Cat med strøkne karakterer som du kommer til å fryde deg over hver gang du ser dem. De symbolene som er verdt mest, har nemlig utseendet til de mest populære figurene fra Top Cat. Her blir det nok mye glede, både nostalgisk og gevinst-basert. Tommel opp for grafikken!

Bonusfunksjoner

Wild-symbolet på automaten Top Cat representeres av den råtne, blå fisken på en tallerken med ordet «wild» under. Dette gjør at den blir svært vanskelig å gå glipp av, og selvsagt er dette en fordel for deg. Dette symbolet erstatter alle andre symboler på hjulet, med unntak av bonussymbolet som er et portrett av alle kattene med ordet «bonus» øverst. Funksjonen til wild-symbolet er å hjelpe spillerne å få flere vinnende kombinasjoner. Hoved-bonusfunksjonen til Top Cat-automaten utløses ved å få scatter-symbolet hvor som helst på hjulene én, tre eller fem. Dette fører til at Master Plan blir aktivert.

Fordeler

Den største fordelen med Top Cat er selvfølgelig temaet og designet. Her har Blueprint Gaming gjort en strålende jobb, en jobb du også kommer til å like. Selve automaten er veldig tegneserie-aktig og litt barnslig, men hvem liker ikke å være barnslig innimellom? Top Cat har svært spennende symboler så vel som bonusfunksjoner. Dette er et spill av høy kvalitet fra ende til annen. Dersom du er en nostalgiker, en som er opptatt av tegneserier, eller rett og slett bare har en veldig stor interesse for de beste automatene der ute – ja, da er Top Cat virkelig et spill for deg!

Ulemper

Ulempen med automaten er nok at det kunne vært enda flere bonusfunksjoner. Selv kan vi aldri få nok bonusspill, så om Top Cat hadde hatt flere ville vi jublet av full hals. Denne automaten er uansett svært underholdende, men om du ikke liker konseptet Top Cat er det ikke sikkert at spillet faller i smak. Vi anbefaler deg uansett å besøke dette fantastiske animerte riket. Noen ganger er lyden litt høy, men dette kan enkelt ordnes bare ved å skru ned lyden på enten datamaskin, nettbrett eller telefon. Et annet minus med spillet er den lave RTP-en på bare 92,49 %.

Oppsummering

Det er litt deilig å kunne reise tilbake i tid noen ganger, og da er det godt å ha Top Cat-automaten innen rekkevidde. Blueprint Gaming tar oss med tilbake til 60-tallet med denne morsomme og fargerike automaten basert på Hanna Barberas populære tegneserie. Blant alle spilleautomater som har tegneserier som tema, er Top Cat kanskje den mest fascinerende. Grafikken og designet på spiller er genialt og med et retro preg. Top Cat er en fargeklatt av en automat, der lydsporet definitivt harmonerer med temaet. Er du klar for litt artig og spennende leven? Besøk den alltid morsomme Top Cat og vennene hans!