Luchadora – farger, spillopper og gode vinnermuligheter

Introduksjon

Wrestling er et sportslig stuntshow. Det er bryting med mye artig underholdning, og slåssing med morsomme innslag. Når vi begynner å spille på Luchadora blir vi med på en omgang eller to med meksikansk wrestling. Luchadora er en form for bryting som er mest kjent i Mexico, og her legges det litt mer vekt på «historien» i brytekampen enn det vi europeere er vant til. Det er litt andre regler, som for eksempel at om en bryter mister masken under kampen kan han ikke ta denne på igjen. På spilleautomaten Luchadora befinner vi oss i en meksikansk brytering. Spillet kommer fra produsenten Thunderkick.

Thunderkick er kjent for sine spennende og underholdende kvalitetsspill, og Luchadora er ikke noe unntak. Spillet har fem hjul, fire rader og 30 gevinstlinjer. Grafikken er morsomt laget til, selv om det er alvor under kampens hete, og «historien» skal gjennomføres med stil. Bakgrunnen på spillet, selve skjermbildet, er lagt som et sceneteppe i mørke farger der vi så vidt skimter de ulike kortene til bryteren i spillet. Det er fire ulike brytere i spillet, og vi er litt usikre på om vi ville møtt noen av disse i en mørk bakgate, selv om kostymene deres både er morsomme og fargerike!

Gevinstlinjer og innskudd

De fire bryterne vi møter heter El Toro, El Rayo, El Serpiente og El Pantera. Navnet skjemmer ingen, heter et uttrykk, men de virker litt hardbarka alle fire. Samtidig som de også har noen artige overraskelser på lur til oss etter hvert som de spinner frem på spillets hjul. Det er ikke bare bryterne som dukker opp på hjulene, men også andre elementer fra bryteringen. For å ta del i denne underholdende brytekampen må det gjøres en innsats i spillet. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 til 100, noe som kan bety mange gode gevinster om du er heldig i ringen.

Tema og design

Sport og spill er ikke et nytt tema på en spilleautomat, men det er ikke mange som har valgt meksikansk wrestling som tema på et spill. Luchadora byr på action fra du begynner å spille, og underholdning i det øyeblikket de artige bryterne entrer spillet. Selv om de er noen kraftkarer, er de fargerike og underholdende på sitt eget personlige vis. Grafikken i spillet er godt laget til, med farger og detaljer som passer en livlig brytekamp perfekt. Vi er i Mexico, så det er liv og leven på et helt annet nivå enn vi europeere er vant til. Den meksikanske musikken runger rytmisk mens vi spinner.

Bonusfunksjoner

Det er en bonus i seg selv å være tilskuer og delvis deltaker på en meksikansk brytekamp, men Luchadora inneholder litt mer enn dette av bonuser. Spillet har flere gode funksjoner som gjør det lettere å vinne gevinster i spillet. Hvert symbol representerer verdier som du vinner når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner, men det er også andre gevinstmuligheter. Wrestler Wilds er representert i hvert hjørne, og det er fire av dem, én for hver bryter. De fungerer som jokere i spillet. Lucha Bonus er et annet symbol med en funksjon som kan gi opptil 15 gratisspinn. En annen spennende bonusfunksjon er La Lucha Smackdown.

Fordeler

En stor fordel med spillet er de spennende bonusfunksjonene. La Lucha Smackdown er et symbol som spinnes frem når du spiller, og da kan du enten vinne opptil 15 gratisspinn, eller gevinsten din kan bli multiplisert opptil 15 ganger. Hvem har sagt at bryting er kjedelig? Når du spiller Luchadora er det fort gjort å la seg rive med i spenningen som foregår i ringen. Spillet byr på mye action, samtidig som det er mye morsom underholdning. Det er flere ulike funksjoner i spillet som kan gi deg en gevinst eller to. Grafikken og lyden er også tilpasset spillets tema helt perfekt.

Ulemper

Om du ikke har sansen for bryting kan det være du synes det blir litt mye av det når du spiller Luchadora, men samtidig er spillet verdt å prøve ut. Kanskje du skifter mening? Spillet er bra, men ikke fullkomment. Dette er ikke en progressiv jackpotautomat, og det er heller ikke noe spennende bonusspill i spillet. Med fire kraftkarer i ringen kan det også noen ganger ta litt tid før gevinstene spinnes inn, og da gjelder det både å være litt tålmodig, og samtidig ikke spille for mer enn du har råd til å tape i kampens hete.

Oppsummering

Det er mange måter være sporty på. Du kan for eksempel ta en bryterunde på spilleautomaten Luchadora. Dette er et spill som er inspirert av meksikansk wrestling. Her er det full fart, action og spenning! Grafikken er godt laget til, effektene artige og musikken som er satt til spillet passer helt perfekt til en livlig kamp. Spillet inneholder ulike funksjoner som kan gjøre det litt lettere for deg å vinne gevinster i spillet. Det er fullt mulig å prøve en runde i bryteringen gratis før du begynner å spille for egne penger. Du kan også spille Luchadora på mobil og nettbrett. Klar for en runde?