King Tusk tar deg med på ville eventyr

Introduksjon

King Tusk er en leken og lekker spilleautomat fra Microgaming. Det finnes en rekke andre spill med safaritema i jungelen av spilleautomater, men denne er både spennende og vakker å se på. På savannen i Afrika finner vi både elefantflokker, gullgryter og selvfølgelig elefantkongen King Tusk. Disse utgjør symbolene på spilleautomaten, sammen med spillkortene A til ni. Symbolene er som små malerier, og gjør seg godt mot savannen i bakgrunnen. Elefantkongen selv fremstår som en brølende seierherre når han dukker opp på skjermen mens han blåser i snabelen sin. Er du ute etter et spennende spill som også ser bra ut har du havnet på riktig sted!

Denne spilleautomaten har ikke noe eget bonusspill som åpner seg i et eget vindu, slik mange andre spill har. Men den har til gjengjeld et bonusspill som handler om wild-symboler, wild-symboler og atter wild-symboler. Stort villere enn i King Tusk kan det ikke bli – her kan du velge mellom tre forskjellige bonusspill når du får gratisspinn, og alle involverer wild-symboler. Med dette spillet har Microgaming enda en gang skapt et underholdende spill som vil få deg til å sitre av spenning. Bli med elefantkongen Tusk på ville eventyr over Afrikas vakre og mektige savanne, og du vil bli rikelig belønnet.

Gevinstlinjer og innskudd

King Tusk er en klassisk spilleautomat med fem hjul og tre rader. Automaten har 25 gevinstlinjer, og det er mange muligheter for å vinne både store og små gevinster. For å vinne de største gevinstene må du selvfølgelig våge å satse litt større, og på King Tusk er maksimal innsats per spinn 62,5 mynter. Er du derimot av den forsiktige typen, så kan du velge å heller satse litt mindre. Minimumsinnsatsen på denne spilleautomaten er så lite som 0,25 mynter per spinn, noe som gjør den godt egnet for nybegynnere, og for deg som liker å spille med lav innsats og liten risiko.

Tema og design

Denne spilleautomaten har et nydelig safaritema, der elefanten er kongen på savannen. Temaet har blitt brukt på andre automater tidligere, med varierende hell. Med King Tusk har imidlertid Microgaming skapt en lekker spilleautomat, hvor både tema, grafikk og lyd passer veldig godt sammen. Lyden av brølende elefanter og afrikanske trommer kiler i ørene dine, mens scatter-symbolene på skjermen får det til å kile i magen. Grafikken passer utmerket til temaet, med duse farger og elefantsymboler som tar deg med til savannens ville sletter. Kanskje viser King Tusk deg veien til en gryte med gull, eller kanskje får du tre scatter-symboler og håver inn gratisspinn?

Bonusfunksjoner

Selv om ikke denne spilleautomaten har et eget bonusspill, får du likevel masse spenning når du reiser på safari med King Tusk. Spillet gir deg gratisspinn når du får tre scatter-symboler på skjermen, og du får velge mellom tre ulike gratisspinn-moduser: Elephants Gone Wild gjør at alle elefantene blir til wild-symboler. Elephant Stampede gjør to av radene om til wild-symboler som dekker hele raden. Den siste modusen, Elephant Dance, gir deg et nytt wild-symbol for hvert spinn, og det blir der i hele fem spinn. Du kan også få nye gratisspinn mens du er i gratisspinn-modus, så her er det gode sjanser for å vinne store gevinster!

Fordeler

King Tusk er en sjarmerende og spennende spilleautomat med et morsomt tema. Liker du elefanter og safari, kommer du til å elske å drømme deg bort med King Tusk! Designet er lunt og lekkert, og de jordnære fargene står godt i stil til savannens ville uttrykk. Musikken er også afrikanskinspirert, og lyden av brølende elefanter er et godt uttrykksmessig grep. Alle wild-symbolene som dukker opp på skjermen din når du får gratisspinn kommer garantert til å gi deg gåsehud, og du vil få en super spillopplevelse. En RTP på 96,4 % gjør også at du kan nyte dette spillet lenge.

Ulemper

King Tusk er en spilleautomat hvor du ikke kan satse mer enn 62,5 mynter per spinn. Selv om dette holder i massevis for veldig mange spillere, så er det nok en del storspillere som heller velger andre automater med mulighet for en høyere maksimumsinnsats, som igjen vil gi deg høyere gevinster. At King Tusk heller ikke kan by på noen progressiv jackpot gjør også sitt til at de samme spillerne kanskje vil velge den bort til fordel for automater som Mega Fortune eller Mega Moolah. Foretrekker du å spille med lav risiko, kan imidlertid King Tusk være et godt valg!

Oppsummering

King Tusk er en leken, sjarmerende og vill spilleautomat som fokuserer på wild-symboler i ulike formater. Liker du gratisspinn, ekspanderende wild-symboler og wild-symboler som ikke forsvinner, er dette spillet midt i blinken for deg. Liker du elefanter, og synes safari på savannen høres fantastisk ut, vil nok også denne spilleautomaten være tiltrekkende. Er du en storspiller som er mest interessert i å vinne de største jackpotene, finnes det sannsynligvis bedre alternativer i spill-jungelen. For nye spillere er likevel King Tusk et kjempegodt valg, siden automaten er spennende, morsom og enkel å forstå. Bli med King Tusk på ville eventyr.