Justice League

Introduksjon

Helt siden Warner Brothers Pictures begynte å lage filmer basert på universet DC Comics, har det vært en tittel som seere og fans alltid har gledet seg ekstra mye til: Justice League. Teamet er i hovedsak ekvivalent til Marvel’s Avengers, men i Justice League finner du enda større navn, som Batman, Superman og Wonder Woman. Her kan du ha det gøy med alle de forskjellige superheltene og de kommer garantert til å vise krefter, mens du koser deg skikkelig masse! Justice League er det perfekte temaet for denne videoautomaten. Selve spilleautomaten er produsert av Playtech, en respektert spillprodusent.

Med store jackpoter og tematiske spesialfunksjoner, er vi ganske sikre på at spillerne vil ha like mye moro med dette spillet som tegneseriefans har hatt i generasjoner. Justice League er en skikkelig underholdende spilleautomat! Forvent å se mange videoklipp og tonnevis av lyd fra filmen, som garantert kommer til å gjøre dette til en veldig engasjerende opplevelse som kaster deg rett inn i filmens verden. Dette er rett og slett et videospill med stort engasjement. Det er mange alternativer i spillet som du kan glede deg over. Her er det noe for en hver Justice League-fan. Se selv!

Gevinstlinjer og innskudd

Spillet The Justice League har fem hjul, fire rader og 40 gevinstlinjer – noe som innbyr til spennende action! Spillerne streber etter å få symboler som matcher (identiske symboler) fra venstre til høyre over spillets fem hjul. Dette fører med stor sannsynlighet til store utbetalinger. Symboler som kan gi gevinster inkluderer helter som utgjør laget – Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, og Cyborg – sammen med ikoniske logoer for hver karakter. Alle de forskjellige karakterene gir forskjellige gevinster. Du kan avgi varierte innsatser på dette spillet, og myntverdien kan justeres fra 0,40–2000. Du spiller på alle 40 gevinstlinjene.

Tema og design

Det er ingen tvil om at både temaet, Justice League og designet er akkurat slik vi vil ha det. Det er mange opplevelser du får med denne spilleautomaten – ikke bare får du lyd og klipp fra filmen, men du får også treffe alle karakterene – Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash. Om ikke det er alle DC Comics-tilhengeres drøm, så vet ikke vi! Designet er svært spennende, og du kan garantert holde på i timevis med dette spillet. Temaet er både klassisk og så kjent! Selve grafikken i spillet er også god, med realistiske bilder av de ulike superheltene, og god fargebruk.

Bonusfunksjoner

En av de spesielle funksjonene med Justice League er at du kan vinne gratisspinn mens du spiller. Du får forskjellig antall gratisspinn avhengig av hvilken karakter som dukker opp på hjulene. Du kan få fra to til 15 gratisspinn dersom de riktige figurene melder sin ankomst på skjermen. Det finnes også andre goder i spillet, inkludert wild-symboler og at hele skjermen blir «wild». Det er rett og slett mange positive overraskelser på denne tematiske automaten. Det er enkelt å finne mer detaljert informasjon om bonusfunksjonene i selve spillet. Eller vil du heller bli overrasket? Det er ditt valg.

Fordeler

Det er svært mange fordeler med Justice League. Ikke bare får du møte Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash, men du kan også se spennende klipp og høre lyder fra filmen. Dette er definitivt noe du kommer til å like, og særlig dersom du er tilhenger av superhelter. Spillet byr på en veldig interaktiv opplevelse. Det er også svært positivt at du kan vinne så mange bonusfunksjoner og gevinster underveis. Ellers vil vi gjerne trekke frem grafikken som spesielt god. Superheltene fremstilles realistiske (altså ikke i tegneserie-stil), og fargebruken er nedtonet men samtidig forfriskende.

Ulemper

Selvsagt er dette spillet en «ulempe» om du ikke liker Justice League eller superhelter. Men hvem er det som ikke liker Batman? Han er jo absolutt verdens kuleste superhelt. Noen spillere vil imidlertid mene at temaet er litt barnslig og kanskje til og med kjedelig. Og selv om grafikken er god, kan symbolene som dukker opp på skjermen bli litt ensformige etter hvert. Noen ganger skjer det også litt for mye på skjermen, så det gjelder å holde tungen rett i munnen. Vi savner også muligheten til å endre antall gevinstlinjer vi avgir innsats på, for slik det er nå må vi satse på alle 40 gevinstlinjene.

Oppsummering

Dette er en spilleautomat som kommer til å bli godt likt av de fleste som prøver den. Opplevelsen er inspirert av DC Comics, og det er selveste Playtech som står bak spillet. Dette er en spennende automat fylt med bonusfunksjoner og spesialfunksjoner, og du vil ikke oppleve et kjedelig øyeblikk. Dette er en spilleautomat som kommer til å snakke til din indre nerd, og den passer spesielt godt til spillere som er tilhengere av superhelt-universet. Spillets grafikk er over gjennomsnittet god, og karakterene fremstilles på realistisk og detaljert vis. Drømmer du om å være superhelt fra tid til annen? Da har du kommet til riktig spilleautomat!