Opplev spennende eventyr med Jungle Books

Introduksjon

Jungle Books er en spennende spilleautomat som drar deg inn i et fortryllende eventyr dypt inn i jungelen, med sitt enkle, men svært fantastiske design. Spilleautomaten, som ble utgitt i 2017 av spillutvikleren Yggdrasil, baserer seg selvsagt på den velkjente historien om Mowgli og alle vennene hans fra Jungelboken. Spilleautomaten Jungle Books kan spilles på PC, nettbrett og mobil, slik at du kan la eventyret utfolde seg hvor enn du befinner deg. Du kan altså forvente deg mye godt hos denne spilleautomaten, som ofte faller i smak hos spillere, og som definitivt snart vil bli din favoritt!

Videoautomaten Jungle Books har et klassisk oppsett med fem hjul og tre rader, men er langt fra normalen. Det som gjør dette spillet spesielt er at det byr på mange spesielle bonusfunksjoner. Disse funksjonene, som sticky re-spins, ulike typer av wild-symboler, forskjellige verdener når du spiller, synkroniserte hjul, og haugevis av gevinster, vil du som spiller dra stor nytte av! Noe som skiller denne spilleautomaten fra andre lignende, er at du kan velge mellom fem forskjellige avatarer basert på karakterene Mowgli, Baloo, Bagheera, Shere Khan og Kaa fra fortellingen, som lar deg utforske ulike deler av jungelen i spillet.

Spillets gang, gevinstlinjer og innsats

Jungle Books har fem hjul og tre rader, og hele 68 gevinstlinjer hvor du kan høste inn store gevinster. Spillet er relativt enkelt å lære seg, men har mange nivåer i form av de forskjellige verdenene hvor du møter Mowgli og alle vennene hans. Du starter med å velge innsats per spinn, som kan være så lav som 0,1 mynter per linje. Du velger selvfølgelig også hvor mange linjer du vil spille på. Du vinner ved å få minst tre like symboler som vil begynne å blinke på gevinstlinjene. Sist, men ikke minst, så har spilleautomaten en tilbakebetalingsprosent på 96,1 % og medium volatilitet.

Tema og design

Om du kjenner du til Jungelboken, noe som mange gjør, vet du at temaet i Jungle Books foregår dypt inne i jungelen. Spilleautomaten kan beskrives som eksotisk og mystisk, men likevel moderne og stilfull, med et fortryllende design. På hjulene spinner ulike symboler som tropiske frukter med ulike verdier, og klassiske symboler som spar, ruter, hjerter og kløver, men i et design som matcher resten av spillet. Symbolene vil lyse når du vinner, noe som igjen vil lyse opp dagen din. Til sist vil den herlige og eventyrlige musikken la deg drømme deg vekk til en helt ny verden.

Bonusfunksjoner

Jungle Books er definitivt spillet med massevis av bonusfunksjoner. Det spesielle med denne spilleautomaten er at det finnes fem ulike verdener å utforske i spillet. Karakterene Mowgli, Tigeren, Panteren, Bjørnen, og Slangen vil dukke opp og representere spennende bonusfunksjoner og ulike utbetalingsmuligheter. I tillegg kan jungelen by på deilige frukter, samt wild-symboler og sticky-wilds, som belønner deg meg ett sticky-respinn for hver gang du vinner. Spillet byr også på stablede-wilds, som fyller skjermen din med wild-symboler. Kanskje får du også noen tilfeldige multiplikatorer på 2x – 5x innsatsen din. Disse er alle heftige bonusfunksjoner som kan føre med seg hell og rikdom!

Fordeler

Noen av fordelene med Jungle Books vil definitivt være alle de ulike bonusfunksjonene som spillet byr på. Alt fra deilige wild-frukter, sticky-wilds, sticky-respinn, stablede wild-symboler, bikubebonus, tilfeldige multiplikatorer og de ulike verdenene i spilleautomaten. Med et så fruktig mangfold i jungelen er det ikke rart at det fører med seg massevis av gevinster! I tillegg til mange spennende bonusfunksjoner, er selve utseende til spillet fantastisk. Jungle Books har en utrolig fin grafikk og et mystisk og eventyrlig design. Alle detaljene er spot on, og hvert symbol er som et lite kunstverk. Det er svært mange gode fordeler på denne spilleautomaten.

Ulemper

Jungle Books har mange fordeler og mange positive sider ved seg, men den mangler noen standard trekk som mange andre spilleautomater har. Først og fremst er ikke Jungle Books noen progressiv jackpotautomat, men den har mange muligheter for gevinster likevel. Det finnes heller ingen tradisjonelle gratisspinn, som er svært vanlig på de fleste spilleautomater. I starten kan også spilleautomaten virke litt forvirrende, nettopp på grunn av alle bonusfunksjonene, og spesielt de ulike verdenene. Men når du først får dreisen på det, er det bare å lene seg tilbake og nyte. Jungle Books mangler litt, men har samtidig veldig mye å by på.

Oppsummering

Jungle Books er spilleautomaten for spillere som liker spenning og et mangfold av gevinster. Spilleautomaten fra spillutvikleren Yggdrasil, baserer seg på historien om Mowgli og alle vennene hans fra Jungelboken. Det kan spilles på PC, nettbrett og mobil. I dette eventyrlige og mystiske spillet spinner hjulene med eksotiske frukter, alle med ulike verdier, og hvor den herlige musikken tar deg til en annen verden. Med et klassisk oppsett av fem hjul og tre rader imponerer den stort med alle sine bonusfunksjoner hvor du kan sanke mange og store gevinster. Du vil definitivt ikke angre dersom du legger ut på dette spennende eventyret!