Spillet Forest Mania – et koselig spill

Introduksjon

Forest Mania er et koselig spill som spilles over to ulike rutebrett, på nesten samme tid. Det høres kanskje vanskelig ut, men det er lett og oversiktlig, og vi kommer fort inn i spillet. Det ene rutebrettet har fem hjul og fire rader, mens det andre inneholder fem hjul og tolv rader. Symbolene som spinnes på begge er de samme. Denne artige spilleautomaten kommer fra spillprodusenten iSoftBet, som har dumpet automatstandarder til fordel for totalt ti hjul og hundre gevinstlinjer å spille på. Dette skaper mye underholdning sammen med de tre morsomme dyrene som lever der ute i den yndige og fargerike skogen.

Vi blir tatt med ut i en skog når vi begynner å spille på Forest Mania. Grafikken i spillet er godt og underholdende laget til med tegneseriepreg. Det er tre gøyale dyr som står nederst på skjermen mens hjulene spinner. En rosa, liten katt, en blå og artig papegøye, samt en grønn og sjarmerende krokodille. En eller flere av disse ofres litt hver gang du vinner i spillet, men de kommer lydig tilbake og titter ivrig på spillets hjul mens du spiller videre. Forest Mania inneholder også noen greie bonusfunksjoner som gir deg muligheten til å vinne flere gevinster i spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

I bakgrunnen på spilleskjermen ser vi en tropisk og lys skog med trær, og noen ildfluer som flyr rundt. Spillets hjul, begge to, er transparente over skjermen, noe som gjør at vi ser hele skogen, og ikke bare deler av den mens hjulene spinner. Det skaper en egen atmosfære, og du føler at du selv er tilstede i denne hyggelige skogen, selv om det dukker opp noen uhyggelige monstre på hjulene innimellom. For at du skal kunne ta del i skogens opplevelser 100 %, må det gjøres en innsats i spillet. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 2. Dette gir mange ulike muligheter for innsats.

Tema og design

På Forest Mania finner vi moro og underholdning med en ny vri. Det er ikke ofte vi finner spill med to sett hjul og rader. Forest Mania betyr «skogsmani», og det er på mange måter de vi også etter hvert får når vi begynner å spille. En mani etter å spinne, vinne og smuldre opp et monster eller to. Grafikken i spillet er koselig med søte tegneseriefigurer. Det er to ulike former for symboler som spinnes på hjulene. Noen uhyggelige monstre dukker opp med jevne mellomrom, så vel som fine symboler formet som hjerter og baller i ulike farger.

Bonusfunksjoner

Med én gang du begynner å spinne på Forest Mania kan det virke litt forvirrende med to sett som spinner i vilden sky. Du kommer raskt inn i spillet, det er ikke så avansert som det ser ut til. De ulike symbolene representerer forskjellige verdier som du vinner når de kommer i vinnende kombinasjoner på hjulene. I tillegg finnes det andre funksjoner som kan gi deg gevinster i spillet. Wild-symbol i spillet er formet som et lite monster, og gir deg gevinster. Dette opptrer på litt ulike måter og helt tilfeldig mens du spiller. Spillet har også høy utbetalingsprosent – en stor fordel om du vil vinne mye.

Fordeler

Det er spennende å prøve noe nytt, eller en ny måte å spille på – slik som vi opplever når vi setter i gang med Forest Mania. Dette er et greit spill å spille på, og gir deg gevinster både i form av gratisspinn og pengegevinster. Grafikken i spillet er artig og underholdende med noen få og livlige animasjoner. Automaten er koselig på sin egen måte. Forest Mania har både wild-symboler og gratisspinn som øker vinnermulighetene. Dette er også et spill som tar seg fint ut på både mobil og nettbrett, om du ønsker å spille mens du er på farten.

Ulemper

Det anbefales å prøve ut Forest Mania i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. Det kan dessverre være litt distraherende med to ulike spillebrett, selv om det også er morsomt på sin egne finurlige måte. Det tar litt tid å fange opp hvordan wild-symbolet opptrer, siden det hopper fra den ene skjermen til den andre mens du spiller. Spillet kan også ha litt barnslig grafikk i enkelte spilleres øyne, med sitt tegneserie-lignende preg. Det er heller ingen bonusspill eller multiplikatorer på Forest Mania. Og om du ønsker et spill med progressiv jackpot kan du lete videre.

Oppsummering

Forest Mania er et spill som spilles på to ulike spillebrett samtidig. Automaten kommer fra spillprodusenten iSoftBet, som har prøvd en litt ny vri med oppsettet på dette spillet. Estetisk sett er spillet både underholdende og morsomt laget til, med tegnerserie-preget grafikk. Forest Mania inneholder et par greie funksjoner som hjelper deg til å vinne litt mer i spillet. Det kan være lurt å prøve spillet i gratisversjon før du begynner så spille for egne penger. Forest Mania kan også spilles på både mobil og nettbrett. Gi manien en sjanse og la deg overraske. Er du klar for action?