Eye of Horus – magi og mystikk

Introduksjon

Det ligger mye egyptisk historie og kultur bak det mystiske øyet på spilleautomaten Eye of Horus. Dette mystiske øyet ble malt på veggene i pyramidene der mektige faraoer ble begravet. Det var et symbol på en ny himmel i vente, etter døden. Med andre ord, et nytt liv og en ny verden, og øyet passet på faraoen. Det ligger mye mer historie bak dette øyet enn som så, og på spilleautomaten Eye of Horus kan du ta del i noe av denne historien. Spillet kommer fra produsenten Reel Time Gaming, som også har flere andre underholdende spill av ulike slag.

Eye of Horus er et spill med fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer. Designet på spillet er ryddig og oversiktlig, og det er en enkel spillautomat å spille på. Spillet henter inspirasjon fra det mektige Egypt og øyet som ser alt. Øyet kan komme både fra den egyptiske gudinnen Wadjet, men også fra den egyptiske guden Ra. Begge er kjent for å være himmelens beskyttere, og begge er kjent for å ha symbolet «øye» som beskyttelse overfor sine egne. Eye of Horus byr på ulike symboler som er inspirert av egyptisk kultur og tradisjon, og hver på sin måte kan de gi deg gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Eye of Horus er designet på en oversiktlig og ryddig måte, med fem hjul og ti gevinstlinjer. Selve spillskjermen er sandfarget med ulike bruntoner. Det kan nesten minne om en av gangene i de høyreiste pyramidene. Symbolene som spinnes frem er ulike symboler vi forbinder med den egyptiske kulturen. Hvert symbol representerer en verdi som du vinner dersom du er heldig med kombinasjonene. For å spille og vinne, kan du avgi innsatser med myntverdier mellom 0,1 og 250. Du justerer dermed innsatsen selv, og kan satse én mynt per gevinstlinje. Dette gjør at spillet passer de fleste lommebøker.

Tema og design

På spilleautomaten Eye of Horus handler det om det magiske øyet, som skal gi deg beskyttelse og hjelp. På dette spillet vil øyet gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å vinne. Grafikken i spillet er enkel og klassisk. Det er fine detaljer på de ulike symbolene, uten at det blir overveldende. Designet er pent og ryddig, og det er enkelt å spille på automaten. De forskjellige symbolene som spinnes frem er også laget på en fin og enkel måte. Lyden som er satt til spillet er glade toner med egyptiske innspill, noe som passer godt til spillets tema.

Bonusfunksjoner

Det er flere forskjellige symboler som spinnes frem på hjulene til Eye of Horus. Både bokstaver og tall i flotte farger, samt ulike symboler som faraoer og pyramider dukker opp. Selvfølgelig spinnes det også frem både evighetskors og lykkebiller, og det magiske øyet. Hvert symbol representerer en verdi som du vinner om de spinnes frem i heldige kombinasjoner. Foruten dette, inneholder også spillet wild-symboler. Dette blir representert av symbolet for den hemmelige døren, og fungerer som en joker i spillet. Scatter-symbolet i spillet er pyramiden, og den kan gi deg gratisspinn om du får tre eller flere slike under en runde.

Fordeler

For de som liker den egyptiske historien, kulturen og tradisjonen, vil spilleautomaten Eye of Horus sannsynligvis falle i smak. Dette er et spill der du nok en gang kan spille deg gjennom oldtidens Egypt. Eye of Horus er et enkelt og greit spill å forholde seg til, med flott og klassisk grafikk. Det er ikke overveldende med symboler og detaljer på spillets design, noe som passer godt til temaet. Reel Time Gaming bidrar også til å begrense spillavhengighet ved å lage spilleautomater som ikke kan tappe deg helt for penger. Eye of Horus kan spilles på både mobil og nettbrett.

Ulemper

Det er etter hvert mange spilleautomater som er inspirert av oldtidens Egypt. Etter hvert begrenser det seg hvor mange finesser et slikt spill kan ha for å holde underholdningsverdien oppe. Det er nok derfor mange spillere der ute som har sett seg lei på temaet. Eye of Horus er også et spill uten for mye fart og spenning – hjulene spinner, og gevinstene kommer når de kommer. Dessverre skiller ikke Eye of Horus seg ut på noe særlig vis, men har noen greie funksjoner som gjør det enklere å vinne underveis. Prøv gjerne spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger.

Oppsummering

I oldtidens Egypt ble det brukt mange ulike symboler som skulle gi lykke og beskyttelse, vise vei, og hjelpe til. Et av disse symbolene er det magiske øyet. Det kan være øyet til guden Ra eller gudinnen Wadjet. Uansett, meningen er den samme: Beskyttelse og hjelp. På spilleautomaten Eye of Horus vil dette øyet gjøre sitt beste for at du skal vinne noen greie gevinster i spillet. Grafikken er fin og enkel. Dette er et spill som det er lett å spille på, og uten for mange overraskelser underveis mens du spiller. Det vil forhåpentligvis gi deg en behagelig og fascinerende spillopplevelse!