Dragon Kingdom – brennheit underholdning!

Introduksjon

Det er ofte spennende historier bak mytologiske skapninger, slik som dragene i spillet Dragon Kingdom. På denne spilleautomaten, fra Pragmatic Play, skal vi inn i dragens verden og møte flere fargerike og ildsprutende drager. Vi skal inn i en vakker fantasiverden med slott og frodig skog. Det er tre drager i spillet, og en vakker drage-herskerinne. Jo flere drager du spinner frem, desto flere gevinster vinner du. Dragon Kingdom er et spill med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Det finnes også en split-funksjon i spillet, som gir et sjette hjul. Her er det mange gevinstmuligheter! Dragene kan virke fryktinngytende, men spinner frem gode gevinster.

Dragon Kingdom er et vakkert spill med god grafikk og flotte detaljer. Animasjonene i spillet skaper en unik stemning, både når karakterene beveger seg og når de spruter ut ild når du vinner en gevinst. Det er tre drager i spillet som gir gevinster, og selvfølgelig også den kvinnelige dragetemmeren. Det spinnes også frem et vakkert slott, som byr på overraskelser. Dragon Kingdom er som navnet tilsier, dragenes kongerike, og det føler du på kropp og sjel når du begynner å spille på denne actionfylte og underholdende spilleautomaten. Spillet byr på både wild- og scatter-symboler, samt et par andre gode funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Dragon Kingdom er et vakkert spill rent utseendemessig. Den mytologiske og mystiske stemningen er godt laget til, med flott og detaljert grafikk. Hjulene i spillet fyller hele skjermen, noe som gjør at du nesten føler varmen fra dragene når de spruter ildkuler over spillet. For å kunne ta del i dette vakre eventyret, må du også gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen kan justeres fra én til ti mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan endres fra 0,05 til 0,5. Dragene er mektig generøse med bonuser, og tilbyr en RTP på hele 96,4 %. Dette betyr at sjansene er gode for gevinster!

Tema og design

Drager er fascinerende vesener. Disse skapningene minner om en mellomting mellom slanger og øgler, og er både vakre og fryktinngytende. De har ulik betydning alt etter hvilket land eller kultur de omtales i, og eller hvilket mytologisk eventyr de kommer fra. Dragene på Dragon Kingdom tilhører en mystisk verden med store og mektige krefter. Grafikken i spillet er vakker med flotte detaljer på både dragene, slottet og dragekvinnen som spinnes frem. De resterende symbolene – i form av tall og bokstaver – er også vakre, og presenteres på en grønn bakgrunn. Lyden i spillet minner om klokketoner kombinert med typiske spilleautomat-lyder. Den audiovisuelle opplevelsen er genial!

Bonusfunksjoner

Å spille på et spill med vakker grafikk og levende animasjoner er en bonus i seg selv, men når spillet i tillegg har ulike funksjoner, slik som Dragon Kingdom, blir det enda mer spennende. De ulike symbolene som spinnes frem på spillet representerer forskjellige verdier, der du vinner når det dukker opp tre eller flere like symboler under en spilleomgang. Det er et symbol i spillet som minner om en flott slottsinngang. Får du tre av dette symbolet, mottar du fem gratisspinn. Deretter må du ta et valg og velge ett av de fem symbolene som gir deg forskjellig grad av multiplikasjon av dine gevinster.

Fordeler

Det som er positivt med denne spilleautomaten er blant annet alle funksjonene! Dragon Kingdom har nemlig flere funksjoner enn bare gratisspinn. Det er for eksempel et eget stacked-symbol i spillet. Det betyr at du flere ganger vil oppleve å motta tre scatter-symboler og nye gevinster som multipliseres. Dragon Kingdom er et spill som kan gi deg bonusrunde etter bonusrunde, og gevinstene kan fort bli mange. Dette er en actionfylt spilleautomat med et spennende eventyrtema. Grafikken er unik, og med flere gode funksjoner kan det fort bli vanskelig å legge spillet fra seg. Spillet kan spilles på både mobile enheter og desktop.

Ulemper

Det er ikke mye å utsette på Dragon Kingdom, men for nye spillere kan kanskje spillet virke noe komplisert. Vi anbefaler deg derfor å teste ut Dragon Kingdom før du begynner å satse ekte penger i spillet. Dette er en fin måte å bli kjent med spillets oppsett og dets ulike funksjoner. Dragon Kingdom er et fascinerende spill, men det er ikke en automat med progressiv jackpot. Spillet har heller ikke noe spennende bonusspill. Noen ganger kan det også ta litt tid før du vinner kampen mot dragene. Vær derfor litt tålmodig, samtidig som du ikke spiller for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Drager er mytologiske skapninger som dukker opp i eventyr fra nesten verdens hjørner. De har litt ulik betydning avhengig av hvor de stammer fra, men er uansett spennende vesener. På spilleautomaten Dragon Kingdom møter du tre mektige drager, som er litt arrige og ildsprutende samtidig som de gjør sitt beste for at du skal vinne noen gode gevinster. Det er flere ulike funksjoner på Dragon Kingdom som kan hjelpe deg på vei til å vinne. Grafikken i spillet er god med vakre detaljer og fine animasjoner. Ta deg en runde med dragene og se de flotte gevinstene du kan spinne frem!